Péniszmasszírozó vélemények, További ajánlataink


Hozd el te is az Intim Center szexshop üzlet - Budapest, V. Teljesen automatikus, egy kézzel könnyen aktiválható, turbo forgatásra is. Van egy egyszerű nyomógomb a beindítására, melyet LED-es lámpák is megvilágítanak.

Kiemelt ajánlataink

Összesen 7 forgási sebesség közül választhatsz. A pénisz masszázs tökéletes élvezet minden férfi embernek, így mindegy melyik hímnemű ismerősének keres ajándékot, a maszturbátor kiváló választás. A pénisz masszírozót ergonomikus design, higiénikus orvosi minőségű szilikon jellemzi.

  1. Klassz csiklóizgató karos nyúl vibrátorral dugják egymást.
  2. Октопауки хранят здесь семя всяких животных и растений, которые могут потребоваться им для каких-нибудь целей".

Forgó hatását a sok kis gyöngy biztosítja a formás tokban. Könnyű szétszedni, és ezáltal könnyű tisztítani is.

Neked ajánljuk

Működéséhez 4 db AA elem szükséges. Ne várjon a megvásárlásával! Adjon magának többször kellemes szexi perceket a Mojo-val! Ez egy teljesen új érzés! Rendelje meg a sexshop online webáruházból a hihetetlen férfi maszturbátort és péniszmasszírozó vélemények el fantáziáját, miközben elélvez! Teljes hossza 24,5 cm, átmérője 5,5 cm. A Mojo stimulátorról videót itt nézhetsz, az önkielégítés könyve fejezetenként itt olvasható. Vásárlói tájékoztató, használati útmutató vibrációs termékhez A termék használható párban, közös előjátékokhoz, gyengéd masszázshoz, az erogén zónák érzéki ingerléséhez előjátékoknál, önkielégítéshez vagy akár a szexuális együttlét kiegészítőjeként.

Power rotation forgó pénisz masszírozó, 7 sebességes - Vibrátoros maszturbátorok

Ezzel a Vásárlói tájékoztatóval szeretnénk hasznos tanácsokat és ötleteket adni a termék használatához. Ezeket az információkat felhasználva lehet a legnagyobb élvezeti értéket és a hosszabb termék tartósságot elérni. A Vásárlói tájékoztatót tartsa biztonságos helyen.

Magányos estéken, egyszerű, már megszokott, sokszor csak stresszoldó kézimunka helyett, válassz élethű szex-élményt nyújtó maszturbátorokat! FIFI - szőrös maszturbátor mandzsettával fekete A rendkívül sokféle típus gondoskodik az önkielégítés változatosságáról! Mi az a férfi maszturbátor?

Elemek behelyezése: 1. Kérjük, hogy a csomagoláson található információk alapján ellenőrizze le, hogy a termék pontosan milyen típusú elemmel működik pl. AA, AAA…hány darabbal pl. A Vásárlói információn Kunden Information található rajzok tartalmazzák az elem behelyezéséhez szükséges utasításokat.

Szuper péniszmasszázs, Szex tv kategóriák

Ellenőrizze, hogy az elemek csatlakozói megfelelően tiszták, nedvességtől, síkosítótól mentesek legyenek, illetve, hogy a vibrátor érintkezőivel pontosan illeszkednek-e. Kerülje a fém tárgyak használatát az érintkezőknél, mert rövidzárt okozhatnak és tönkre tehetik a készüléket. A termékhez mindig új elemeket használjon, ne használjon együtt régi és új elemeket.

pénisz kultúra

Ezután helyezze vissza az elemtartó fedelét alaposan rászorítva, meggyőződve arról, hogy rendesen érintkezik, és indítsa el a rezgést a készüléken, vagy a távirányítón található nyomógomb, vagy a csavaró-gomb segítségével. Használat után távolítsa el a készülékből az elemeket a tisztítás során keletkező esetleges beázás, korrózió elkerülése és a hosszabb élettartam elérése érdekében. Karbantartási, tisztítási információk: 1.

Kategóriák

Első használat előtt és minden használat után a termék alapos tisztítást igényel, szappannal és langyos vízzel. FONTOS: Tisztításkor ügyeljen arra, hogy az elektromos részeket ne érje víz, mert az elemtartó részt ért nedvesség hibát okozhat.

kislányok és hatalmas péniszek

Amennyiben a termék anális használatban volt, mielőtt hüvelyt, vagy egyéb más területet érne, alaposan mossa el. A termék használatához síkosító alkalmazása javasolt. Győződjön meg róla, hogy az elemtartó részhez síkosító ne kerüljön, mert a készülék meghibásodásához vezethet.

Vélemény írása

FONTOS: Csak vízbázisú, vízben oldódó készítményt használjon, mert egyéb más olajos, szilikonos síkosítók károsíthatják az anyagot.

A kíméletes behatolás után, péniszmasszírozó vélemények készülék alján található gomb lenyomásával választhatóak ki a rezgésmódok. A gomb péniszmasszírozó vélemények nyomva tartásával a vibráció kikapcsol. A rezgésmódok fokozatait lassan és óvatosan állítsa át és ne erőteljesen. Használat után a készüléket mindig kapcsolja ki és óvatosan csúsztassa, vezesse ki az intim nyílásból. Tárolás előtt a felmelegedett készüléket hagyja kihűlni.

Tartsa a vibrációs játékszerét egy tiszta, száraz, hűvös helyen, mert a nedvesség károsíthatja az elemeket és a motort.

Szexshop Webáruház, vibrátor, szexshop | Férfi kényeztetők oldal 1

Tartsa távol a közvetlen napfénytől! A terméket önállóan tárolja, ne érintkezzen más készülékekkel, mert az egyes anyagok kémiai reakcióba léphetnek és károsodhatnak.

Gyerekek elől elzárva tartandó, mert lenyelhetik az apró alkatrészeket. A terméket ne használja irritált, vagy fertőzött bőrfelületen.

A szopásról (az erdőben)

Az esetleges betegségek, fertőzések elkerülése érdekében ne adja kölcsön harmadik félnek. Figyelmesen olvassa el az anyagleírást, hogy elkerülje az esetleges allergiás reakciókat. Abban az esetben, ha a termék nem vízálló, péniszmasszírozó vélemények arra, hogy az elemtartót és kapcsolókat ne érje nedvesség. Abban az esetben, ha a termék vízálló, győződjön meg róla, hogy az elemtartó rész megfelelően le legyen zárva. Esetleges túlmelegedés esetén a készüléket azonnal kapcsolja ki és hagyja kihűlni, mielőtt újra használatba venné.

Ne próbálja a nem újratölthető elemeket tölteni.

megnagyobbodási gyakorlat pénisz

A terméket péniszmasszírozó vélemények tegye ki hőhatásnak, ne dobja tűzbe! A vibrációs termék óvatos kezelése és használata biztosítja önt, hogy ne érje sérülés és baleset.

Vérforraló péniszmasszázs (18+) - Nő és férfi | Femina

Ne melegítse és hűtse le a terméket sokszor, kivéve ahol kifejezetten ez ajánlva van. A terméket péniszmasszírozó vélemények hajlítgassa, ne szorítson rá kézzel túl péniszmasszírozó vélemények, mert a vezeték és a termék nem ilyen erőhatásra van tervezve, eltörhet és a belső vezetékek megtörhetnek.

mi pattanhat ki a péniszen

A termék kizárólag előjátékhoz, intim masszázshoz, önkielégítéshez használható, ne használja más célra. A szállító nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használat következtében felmerült esetleges hibákért, károkért, betegségekért. A terméket minden esetben gyermekek elől elzárva, napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolja Akkumulátoros termékek esetén: Győződjön péniszmasszírozó vélemények arról töltés péniszmasszírozó vélemények, hogy az elektromos csatlakozási rész maximálisan nedvesség- és síkosító-mentes.

Többet terem, szebb lesz a gyümölcs, ha így metszed: mutatjuk, hogyan ápold tavasszal a gyümölcsfákat Akármilyen alkalomból történik, egy kis törődés mindenkinek jólesik. Az érintés különös erővel bír, hiszen egy nehéz nap végén elűzi a stresszt, lazít, és segít ráhangolódni az intimitásra. Éppen ezért már egy sima masszázzsal is elérheted, hogy párod szexuális energiái újult erővel keljenek életre, ha azonban valami különlegessel szeretnéd megajándékozni, a kezeid ne állapodjanak meg a vállánál. Ha lejjebb haladsz, és a nemi szervére koncentrálod az átgondolt masszírozó mozdulatokat, a nemi izgalom egy ritka, igen mély állapotát érheted el nála. Az első lépések Péniszmasszírozó vélemények masszázs élménye akkor lesz teljes, ha a szoba hangulatát is az alkalomhoz igazítod.

Mindig csak gyári töltőt, vagy töltőkábelt használjon a termék feltöltésénél. Első használat előtt töltse fel maximálisan az akkumulátort. Környezetvédelmi megjegyzések: Kérjük, hogy az esetlegesen keletkezett hulladékot a nemzetközi jogszabályokat követve helyezze a megfelelő gyűjtőhelyre újrahasznosításra.

Az áthúzott kerekes szemeteskuka jelzés azt jelenti, hogy a terméket vissza kell küldeni a megfelelő gyűjtőhelyre és az elektromos hulladékot újra kell hasznosítani, a lehető legjobb felhasználási módon.

amikor az embernek nincs erekciós kezelése

Használt elemek kezelése: Az elemek, akkumulátorok nem tartoznak a háztartási hulladékba, veszélyes hulladéknak számítanak, így az arra péniszmasszírozó vélemények külön, nyilvános gyűjtőhelyre kell szállítani és leadni. Az péniszmasszírozó vélemények és akkumulátorok veszélyes kémia anyagokat tartalmazhatnak.

tartozekstore.hu | Az Internet pöcegödre

Lítium-elemeket, akkumulátorokat csak lemerített állapotban lehet a gyűjtőhelyre szállítani. A rövidzárlat elkerülése érdekében, a nem teljesen lemerült akkumulátorok esetén, használjon szigetelőszalagot az elektromos pólusok lezárásához. Üzeti készleten.