Pénisz őrült. Kanos pénisz őrült Kanos srác


Elvesztette a péniszét, a karján növesztettek neki egy újat hu Az új őrület: Péniszinjekció Pénisz őrült A most 45 éves Malcolm MacDonald egy hosszan tartó vérmérgezés miatt elveszítette a péniszét ben.

melyik pénisz kicsi az orvos azt mondta, hogy merevedése van

A Sunnak most arról mesélt, hogy miután leesett a nemi szerve visszavonultan élt és az pénisz őrült fordult. Egészen pontosan a bal karjának az izmából és bőrét felcsavarva alakítottak ki egy új péniszt, a sebészek egy húgycsövet is készítettek valamint raktak bele két csövet is, hogy azokat majd egy kézi pénisz őrült felfújhassa MacDonald, hogy erekciója legyen. Az új pénisz most a karján lóg szabadon, hogy a bőr és a szövetek normálisan kialakulhassanak.

pénisz őrült

az erekciós kisülés során a merevedési zavar tünetei

Természetesen őrület, hogy egy pénisz van a karomon. Nem is pénisz őrült használni.

De ha belegondolsz, valójában ez elképesztő — mondta a szerelőként dolgozó kétgyermekes apa a lapnak, aki az orvosokat megkérte, hogy az eredeti méretéhez képest pénisz őrült öt centivel legyen már hosszabb az új nemi szerve. El is nevezte, Jimmynek, így hívja az új testrészét.

injekciók a péniszben erekció céljából mi az erekció és hogyan lehet növelni

Elvileg két éven át tartott volna ez a folyamat, de a késlekedések miatt négy éve ott van a karján, és emiatt csak hosszú ujjú pénisz őrült tud hordani MacDonald. Bár néha így is lebukott, de azt mondja, az ilyen eseteknek a vicces oldalát próbálja meg látni, nincs is más lehetősége, mint így pénisz őrült.

nyers étel felállítása Van egy kis péniszem nyugodt állapotban

MacDonald most azt reméli, az év végén végre a két lába között lesz, a karja helyett a nemi szerve. Kiemelt kép: Getty Images.

  1. A corpus cavernosumok belsejében halad a pénisz fő artériája, az arteria profunda penis, a vénák pedig a széli, kisebb cavernákból indulnak ki, és átfúrják a tunica albugineát makkot borító erős, inas lemez.
  2. Kanos pénisz őrült Kanos srác
  3. Az erekció helyreállítása a kezelés után