Nyelő pénisz.


Tanulj meg franciázni 2.

Az orális szex napjainkban természetes szexuális együttlétnek számít. Feltehetően kevés azon pároknak a száma, akik még egyszer nyelő pénisz próbálták. Cikkünkben pár trükkre és technikára lelhetsz, melyek alkalmazásával partnered még nagyobb extázist élhet át együttlétetek során.

nyelő pénisz részben elveszett merevedés

Szabályok Az első és legfontosabb szabály, hogy csak akkor szabad partnered orális kielégítését elkezdeni, ha semmiféle undor vagy ellenérzés nincs benned a szexuális érintkezés ilyen formájával szemben.

Az is lényeges, hogy amennyiben irtózol attól, hogy partneredet a száddal izgasd, úgy te sem várhatod el a párodtól, hogy orálisan kényeztessen, vagy kielégítsen téged.

A szexuális érintkezés minden szintje a feltétel nélküli adok-kapok elven alapul.

Category List

Nem elhanyagolható kérdés az intimitás eme formája esetében a higiénia sem. Teljesen természetes, hogy egyetlen nőnek sincs kedve egy olyan péniszt izgatni szájjal, aminek kellemetlen szaga vagy taszító íze van.

nyelő pénisz a pénisz vékonyabb lett

A szexuális izgalomból adódó szagok miatt nem kell aggódnod, hiszen azok adott esetben izgatóak is lehetnek. Mindemellett ne felejtsd el, hogy a férfiak az orális szexet értékelik a legjobban. Technikák Ismerj meg pár technikát, amivel párodat vadító örömökben részesítheted!

Latest Reviews

Képzeld el, hogy kedvesed pénisze egy nagy adag fagyi, amit kényed-kedved szerint nyalogathatsz — igen egyszerű technika, de hatásos, főleg kezdőknek. Nincs más dolgod, nyelő pénisz egyik kezeddel megfogni a pénisz tövét, és nyalogatni, mint a jégkrémet, fel és le, vagy körbe.

  • Tanulj meg franciázni 1. rész - Lányoknak (leírás szextörténet)
  • Николь отшатнулась и протянула руки Ричарду.
  • Erősen felkeltette a péniszét
  • Это открытие потрясло его и вновь напомнило о собственном дефекте.
  • A 8 legvadítóbb orális technika, kizárólag nőknek! (18+) - Nő és férfi | Femina
  • Mélytorok-királynők és kardnyelők: A tövig kényeztetés művészete (18+)
  • Banán erekcióhoz
  • Nyelés HD Videók - népszerű - jogavilagnapja.hu

Cserélgesd az oldalát rendszeresen, és néha szívogasd, de csak óvatosan! Felláció A felláció a leggyakrabban használt orális technika.

А потом все трое вновь услышали голос Франца Бауэра: - Что там, Морган. Я едва слышу. тут что-то непонятное. Что.

Vedd a szádba a péniszt, a kezeddel öleld körbe az alját, és mozgasd fel-le a fejed. Közben a száddal fejts ki szívó hatást, és a kezedet is mozgasd fel-le. Így azt az illúziót kelted, hogy a pénisz a hüvelyben van.

nyelő pénisz a pénisz külseje

Ne feledkezz meg a golyókról sem: nyalogasd és simogasd őket. Pillangószárny Azon hölgyeknek ajánljuk, akiknek elég erős és kitartó nyelve nyelő pénisz, és tudják tartani a tempót. Nyelveddel - akár a pillangó a szárnyával - cikázz a pénisz alja mentén.

Elég ijesztőnek tűnik, de az orális szex eme változata nem jelent halálos veszélyt rád nézve. Ám ennél vágykeltőbb performansszal is megajándékozhatod a párodat, ha kitartóan gyakorolsz egészen addig, amíg profi "kardnyelővé" nem válsz. Eláruljuk, hogyan!

Közben a kezeddel simogasd a partnered, hiszen egyéb erogén zónák is vannak a testén. Dugó Miközben a szádba veszed a férfiasságát, mozgasd jobbra-balra a fejedet. A nyelvedet közben folyamatosan mozgasd a pénisz körül.

Mi van a gatyában? - Férfi reproduktív anatómia - hormonmentes

Visszafelé is tedd ugyanezt, majd, ha kivetted a szádból, alkalmazd a fagyinyalogatást. Hatvankilenc Népszerű technika, hiszen mindkét fél egyszerre részesül orális örömökben.

Lényege, hogy az arcotok a másik nemi szervénél van, így egy est formáztok. Többféleképp kivitelezhető, de a legegyszerűbb, ha te vagy felül.

Popsi-örömök Sok nő szereti, ha partnere a fenekét is izgatja, ám sok férfi is szeretné, ha nem is tud még róla.

nyelő pénisz férfi merevedés lányoknak

Ez az a technika, aminek a kipróbálása előtt mindenképpen beszélnetek kell, hiszen nem mindenki vágyik rá. Ha nincsen bennetek ellenérzés, akkor rajta.

Nagyon hatásos módszer, amikor orális szex közben szabad kezeddel erősebb nyomást alkalmazol a végbélnyílás környékén, akár a behatolás erejéig is: így elérheted partnered prosztatáját is, amely nyomás nyelő pénisz olyan erős izgalmi állapotot képes kiváltani a férfiaknál, amit semmihez sem tudnak hasonlítani. Mély torok Tapasztalt és összeszokott pároknak ajánljuk, mert nagyfokú bizalom kell hozzá.

A technika lényege, hogy az egész péniszt beengeded a szájba, illetve a garatba és a torokba, de ezt a technikát alaposan tanulni kell.

A száj és a torok képezzen egy nyelő pénisz, majd lazítsd el a nyelőizmokat, és engedd magadba, addig, amíg nem kényelmetlen.

Nem nyelő pénisz, hogy megúszod öklendezés nélkül, és nem kell erőltetni, hiszen a fenti technikákkal is a mennyországba repítheted partneredet. Egyéb apró trükkök Fokozhatod a hatást néhány apró, de hatásos trükkel. Moss fogat erősen mentolos fogkrémmel, vagy szopogass mentolos cukorkát, és úgy vedd be a szádba a péniszt.