Zsírfarok merevedése. Szemérmetlen nők és bírák


zsírfarok merevedése

Minden érdekemet és vágyamat beléd helyezem. Ó, Szent József, segítsen erőteljes közbenjárásával, és szerezzen nekem minden lelki áldást isteni Fiától Jézus Krisztus, a mi Urunk által. Hogy mennyei hatalmad alatt itt tevékenykedhessek, hálaadásomat és hódolatomat felajánlhatom Atyák legszeretőbbjeinek. Ó, Szent József, soha nem fáradtam el a szemléléstől, és Zsírfarok merevedése a karjaidban aludt; Nem merek megközelíteni, amíg a szíved közelében tartózkodik.

zsírfarok merevedése

Nyomd meg a nevemben, és csókold meg értem a szép fejét, és kérd meg, hogy adja vissza a csókot, amikor elhaló lélegzetet veszek. Szent József, a távozó lelkek védnöke - Imádkozz értem. Ezt az imát Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus zsírfarok merevedése évében találtuk meg.

zsírfarok merevedése

Aki ezt az imát elolvassa, meghallja vagy megtartja magáról, soha nem hal meg hirtelen halálban, vagy el nem fullad, nem mérgezi meg őket; és nem kerülhetnek az ellenség kezébe sem; vagy bármilyen tűzben megégetik, vagy a csatában felülkerekednek. Mondjon kilenc reggel mindent, amire vágyhat. Soha nem ismert, hogy kudarcot vallott, ezért győződjön meg róla, hogy valóban azt akarja, amit kér.

zsírfarok merevedése