Videotornászok felállítása


Csődeljárást kért maga ellen az Egyesült Államok Torna Szövetsége USAG a tavaly kirobbant szexuális zaklatási botrány következményeként, míg a nemzetközi szövetség kétmillió dollárt különített videotornászok felállítása egy olyan alapítvány felállítására, melynek feladata a szexuális zaklatások megelőzése lesz a sportágon belül.

normál hosszúságú pénisz merevedés nélkül

Nassar csapatorvos áldozatainak a lehető leggyorsabban ki tudják fizetni a polgári perekben megítélt pénzösszegeket. Mindeközben a Nemzetközi Torna Szövetség FIG videotornászok felállítása kongresszusán született határozat szerint a Tornászok Etikai Alapítványa elnevezésű szervezet fogadja majd a sportolók panaszait, egyúttal jogosítványa lesz arra, hogy az ilyen jellegű ügyeket kivizsgálja és elbírálja, illetve vazobralis erekció fogja a nemzeti szövetségek működését.

A nemzetközi szövetség az alapítványt bevallottan az Egyesült Videotornászok felállítása kirobbant szexuális zaklatásos botrány miatt állította fel, mely - a FIG közleménye szerint - világszerte sokkolta a tornasportot.

hosszan tartó erekciós kezelés

Januárban a szövetség összes igazgatója lemondott a sportágat megrázó zaklatási botrány miatt. Nassar, az amerikai tornászválogatott korábbi orvosa akkor évet, azaz gyakorlatilag életfogytig tartó börtönbüntetést kapott, mivel és között tinédzsert, illetve fiatal nőt, olimpiai érmeseket molesztált.

Köztük volt Simone Biles négyszeres olimpiai bajnok is.

az erekció gyors helyreállítása közösülés után

Az áldozatok közül sokan az USAG felelősségét is felvetették az ügyben, miután szerintük a szervezet nem tett meg minden tőle telhetőt a panaszok kivizsgálására, illetve a visszaélések megakadályozására.