Péniszek pompejiben


Szexképek és falloszok díszítették Pompeji városát Szexképek és falloszok díszítették Pompeji városát Szexképek és falloszok díszítették Pompeji városát Falból kiálló kőkukik, prostikról készült erotikus reklámképek — Pompejiben a vulkáni hamu több arcpirító dolgot konzervált, mint gondolnátok.

péniszek pompejiben

Mutatjuk a pikáns képeket. A falakba karcolva így fennmaradtak az örömlányok nevei és szakterületei is.

péniszek pompejiben

A feljegyzések szerint a lányok szolgáltatásait itt nyolc pohár vörösbornak megfelelő összegért tudták igénybe venni a vendégek. Ám nem csak péniszek pompejiben bordélyokat dísztették ilyen pikáns alkotásokkal. Az erotikus művészet nyomait megtalálni az egész városban: lakóházakban, középületeken vagy utcai homlokzatokon.

péniszek pompejiben

Különösen népszerűek voltak a járdát díszítő, vagy a bejárati ajtók fölé elhelyezett péniszek. A szakértők szerint azonban ezeket anno nem erotikus töltetű szimbólumoknak szánták.

péniszek pompejiben

A kukikat tulajdonképpen babonából, a rontások kivédésére és a jószerencse biztosítására használták. Nemsokára Magyarországon is megcsodálhatjátok az ókori hamu lepte város erotikus termeit. A szegedi Móra Ferenc Múzeumhoz tartozó Fekete házban ugyanis júniusban nyit a Pompeji-kiállításahol a híres kuplerájt péniszek pompejiben megidézik.

péniszek pompejiben

Köszönjük a plusz infókat! Facebook Comments.