Pénisz érzéketlen


pénisz érzéketlen

Makk érzékenység Olyan problémám lenne hogy a makkom bármilyen aktus során mintha érzéketlen lenne. Sokszor van az hogy nem tudok elélvezni mert olyan szinten érzéketlen mintha semmi sem történne Emiatt többször kerültem kínos helyzetbe. Mi lehet a baj? Nincs szükületem és a fékem se rövid. Elöre is köszönöm válaszát Nagy Attila 29 éves vagyok A kérdést megválaszolta: Dr. Biró Eszter Tanácsadó szakpszichológus Kedves Kérdező, ennek a problémának a tisztázását kezdje urológusnál.

pénisz érzéketlen

Ha ezen már túl van, és kiderült, hogy pénisz érzéketlen, nincs fizikai elváltozás, akkor a szexuális szokásait érdemes végiggondolni. Idősödő embereknél a makk érzékenységének a csökkenése természetes, de Ön ehhez még túl fiatal. Sokkal inkább elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg erős ingerekhez "szoktatta hozzá" a péniszét.

pénisz érzéketlen

Az önkielégítés technikái általában erősebb ingerléssel járnak, mint a partnerrel történő szex ingerei. HA általában sokat maszturbál, akkor a közösülés lehet kevés, az inger erejét illetően.

A megoldás az lehet, hogy fokozatosan felhagy az erősebb ingerléssel, és fokozatosan enyhébb ingerlésre szoktatja magát. Ha ennél bonyolultabb volna a helyzet, akkor keressen fel egy szexuálpszichológust. Üdvözlettel: Biró Eszter Kérjük értékelje a választ!

Reprosys Termékenységi Központ Megyeri híd A műtétek helyi érzéstelenítésben történnek. Műtétre a Belvárosi Orvosi Centrumban van lehetőség. A műtét előtt személyes konzultáció szükséges. Lehetséges műtéti típusok: pénisz biopszia szövettanfék átvágás, körülmetélés, dorsál incisio, herezacskó faggyúmirigy cysta eltávolítás, péniszről lézeres fagyyúmirigy pénisz érzéketlen pearly papupae ill Fordyce spot ,CO2 lézeres condyloma eltávolítás, pénisz középvonali cysta eltávolítás. A hímvessző bőrbetegségei Balanitis xerotica obliterans BXOa hímvessző bőrének és makknak heges nem fertőzés okozta elváltozása Lichen Sclerosus Ennek az elváltozásnak a pontos oka ismeretlen.