Pénisz öntvények


Ajándék szemfedő Termékleírás Ez a nem vibráló felcsatolható pénisz üreges, ennek köszönhetően belehelyezheti a saját péniszét.

Miután a péniszt behelyezte a nyílásba, a pénisze megvastagodik, és így intenzívebb behatolást biztosít. A felcsatolható pénisznek egy másik, kisebb pénisze is van, amely anális behatolásra pénisz öntvények. A kisebb pénisz szűkített csúcsa kényelmes és fájdalommentes behatolást biztosít. Semmi sem akadályozhatja meg önt abban, hogy intenzív dupla élvezetben legyen része.

pénisz öntvények az erekciót rontó gyógyszerek

A pántok mérete állítható, tehát az ön szükségleteihez és méretéhez igazodnak. A nagyobb pénisz használható hossza 15 cm, átmérője cm. A kisebb pénisz 13 cm hosszú, átmérője pedig 1,5 cm.

pénisz öntvények erekció be

A csomag egy fekete, nem áttetsző szemfedőt is tartalmaz. Síkosító és karbantartás Vízbázisú síkosító használatát javasoljuk.

pénisz öntvények Durva péniszem van

Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük. Némely anális síkosító olyan enyhén érzéstelenítő összetevőket pénisz öntvények tartalmaz, ami lehetővé teszi kellemesebb behatolást. A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

pénisz öntvények merevedése van, de nem ér véget