Pizza pénisz


pizza pénisz

Brecz Judit Egy teljesen megbocsájtható anyai baki - de sajnos nem lehet nem röhögni rajta egy nagyon jóízűt. Pénisz alakú tésztát vett a fiatal anyuka két kisgyerekének - véletlen.

pizza pénisz

A 24 éves brit anyuka, Rebecca mit sem sejtett, amikor szokásos bevásárlásánál, aminél Ava, 3 éves kislányai is jelen volt, kosarába helyezte azt a zacskó száraztésztát, amiért Ava könyörgött, mondván, milyen cuki "mosolygós smiley alakú. Ez nem smiley, és még csak nem is mosolyog.

Szóval az anya megvette a tésztát, megfőzte, leültette a két kislányát enni, majd ráeszmélt: ezek bizony apró pizza pénisz, hímtagok, mondjuk ki, péniszek.

pizza pénisz

Az, hogy kinek jutott eszébe ezen piaci rés betöltése, más kérdés, bár mi nem vagyunk prűdek, és innen üdvözöljük pizza pénisz illetőt, de azért ez egy hatalmas mellényúlás a kisgyerekek tekintetében, tény. Ezt láttad?

pizza pénisz

Így kell tésztát főzni Gordon Ramsay szerint! A 24 éves fiatal anya gyorsan posztolta is Facebook-jára a valljuk be igen vicces esetet, ami számára is meglepően hatalmas számú lájkot és megosztást generált - az ilyenkor elkerülhetetlen kötekedő trollok pedig szintén beindultak.

Szex xxx tápioszentmárton budapesttől: baycos szexpartner

Azt kifogásolták, hogy mégis hogy lehet, hogy csak egy tál főtt tésztát kapnak ezek a szegény gyerekek. Rebecca pizza pénisz a vádakra, miszerint megnyugodhatnak, igenis kiegyensúlyozott az étrendjük, pizza pénisz szépen a vad anyák kioktatását - írja a Munchies. Íme az eredeti Facebook-bejegyzés: Mi azért köszönjük a témát, bár valóban nem lehet vicces, mikor a gyerek ténylegesen rákérdez, hogy akkor most mit is ábrázol ez az "arcocska" Ha már tészta:.

pizza pénisz