Kis péniszem


Ellen Oredsson történész a saját blogján eredt a kérdés nyomába, hogy válaszokkal szolgáljon nekünk.

A barátnőm cikiz a méretem miatt - Az urológus válaszol A péniszem túl kicsi - Kis péniszem meg a legjobb pénisznagyobbító krémet A kis pénisz szindróma előfordulása és okai Kis pénisz szindróma tünetei és kezelése - HáziPatika Pénisz méret érdekességek - frappáns válasz pénisznövelésre! Ilyen a szex egy pasival, akinek kicsi a szerszáma A péniszem túl kicsi Van egy kis péniszem, mit tegyek, Túl kicsi a péniszem Blikk Rúzs Szokták mondani, hogy a méret nem számít, de Ha egy férfinak kicsi a szerszáma, bizony nincs könnyű dolga, ha ki akar elégíteni egy nőt. Az első együttlét különösen kínos lehet számára, hiszen testi adottságaikat sokszor szégyellik. Hogy az átlagosnál kisebb pénisszel megáldott vagy megvert férfi tudja-e kárpótolni szíve hölgyét valamivel az ágyban?

Az egyik ok elég prózai, egyszerűen annyi, hogy a művészek a szobrokon petyhüdt állapotban ábrázolják a férfiasságot. A kis péniszem ok viszont sokkal érdekesebb, merthogy az ókoriaknak másfajta szépségideáljuk volt, mint nekünk, de ez nem is meglepő, hiszen koronként más és más lehet a szépségideál. Csak éppen azért gondoljuk ezeket meglepőnek, hiszen mindent jelenidőből szemlézünk, és kis péniszem vagyunk azt gondolni, hogy koronként univerzális sztenderdekben gondolkodik az emberiség.

Pedig nem. Az ókori görögök a nagy péniszhez és az ezzel kérkedőkhöz kis péniszem fogalmakat társítottak, mint rondaság, ostobaság vagy olcsó kéjelgés és üresség, felületesség.

kis péniszem

Általában a mondavilág szatírjait ábrázolták hatalmas péniszekkel, akik félig-meddig az állatiasságot és ösztönszerűséget testesítették meg. A görög ezzel szemben más, ő a ráció kis péniszem intellektualitás magasfokán áll.

A kis pénisz is erre helyezi a hangsúlyt.

kis péniszem

Folytonos erekcióval egy görög termékenységi isten, Priaposz is visszatérő ábrázolás a freskókon. Ő Aphrodité gyermeke volt, akit Héra átkozott meg még anyja méhében, a világrajövő fiú pedig torzarcú, lassú észjárású gnóm lett, akit az istenek még az Olümposzról is letaszítottak.

kis péniszem

A permanens merevedést később kapta újab büntetésül, később a hatalmas péniszétől még járni is alig tudott. Hogy megértsük a görög férfiideállt, Arisztophanész siet a segítségünkre, és egy parodisztikus játéka, a Felhők, amelyet Krisztus előtt az 5.

kis péniszem

Az ókori klasszikus szobrok igazi idolként meredtek a további korok művészeire is, ezek lettek a mértékadók minden szinten, így nem is csoda, hogy a reneszánszban készült európai csúcsteljesítmény, a Dávid-szobor is ezekre az ábrázolásokra hajaz mindenben, még a férfiasság mutatásában is. Borítókép: Wheretofindgooddick.