Fiatalkori erekció


Azonban a merevedési zavar a fiatalabb korosztályt is érintheti.

messi és a pénisz

A közkeletű vélekedéssel ellentétben, a merevedési zavar és az életkor nincs olyan szoros összefüggésben egymással. Az erektilis diszfunkció ugyanis a fiatalabb korosztályt is érintheti, akár a huszas-harmincas éveikben járó uraknak is meg kell küzdeniük ezzel.

Természetesen, a háttérben meghúzódó okok nem feltétlenül ugyanazok, mint egy hatvanas-hetvenes férfinál.

az erekció sokáig tart

Fiatalkori merevedési zavar szervi okai A merevedési problémák hátterében állhatnak fejlődési rendellenességek gyakran éppen azért kerülnek ezek a figyelem középpontjába, mert az érintett nem tud teljesíteni az fiatalkori erekció krónikus betegségek, melyek hatással vannak az idegrendszerre és a vérkeringésre egyaránt. Ezek közé tartozik például a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, a fiatalkori erekció multiplex, a veseelégtelenség.

Fiatalkori merevedési zavar életmód miatt Fiatalabb életkorban a merevedési zavart nagyon gyakran az egészségtelen, túlhajszolt életmód okozza.

a sport hatása az erekcióra

Nagymértékben hozzájárul ezek kialakulásához a túlsúly, a stresszes életmód, az egészségtelen táplálkozás, a dohányzás. Bizonyos étrend-kiegészítők, a kábítószerek és gyógyszerek, például az antidepresszánsok is negatívan hatnak a merevedésre.

ami miatt az erekció eltűnhet

Fiatalkori merevedési zavar lelki okai Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a merevedési zavar hátterében lelki tényezők is állhatnak. A merevedési zavar pszichológiai okai közé tartozhat például a stressz, a szorongás, a depresszió, a teljesítménykényszer, illetve a teljesítménytől való félelem.

gyógymód a rossz merevedés ellen

A párkapcsolati problémák, például az attól való félelem, hogy a partner teherbe esik, szintén fokozhatják a fiatalkori erekció zavar kialakulásának esélyét. Ezek különösen gyakoriak lehetnek a fiatalabb korosztály körében.

ahol megnő a pénisz